Tarieven & Vergoedingen

Tarieven

Telefonisch consult

Telefonische kennismaking

(20 minuten)

gratis

Hypnotherapie

 

 

 

 

 

 

 

Intake, sessie, incl. zelfhypnose, hypnose audio

(± 2 uur)

€150

 

Vervolgsessie

(± 1,5 uur)

€135

 

Spirituele hypnose sessie (Zielenreis/ Interlife sessie/ Past lives)

 

 

 

 

Eénmalige sessie, incl. zelfhypnose en hypnose audio

(± 2 uur)

 

 

 

€160

 

 

Tarieven zijn vrij van BTW.


Na de sessie ontvang je de factuur per mail, deze kun je indien je daarvoor in aanmerking komt, bij je zorgverzekeraar declareren. Betaling van de factuur binnen 14 dagen, in overleg is het mogelijk om betaling in termijnen te doen.

Zelfhypnose wordt aan het einde van de sessie geleerd door middel van triggerwoorden. Hierdoor kun je in een paar minuten contact maken met je hoger bewustzijn. Dit is om je proces te ondersteunen en te versnellen. 

Audio’s worden na de sessie per Whatsapp verstuurd. Eén ondersteunende audio om je te begeleiden om zelfhypnose toe te passen. En een hypnose audio om gewoon te luisteren.


Vergoedingen

Ik ben aangesloten bij de beroepsorganisatie Stichting CAT Vergoedbaar (Complementair Aanvullende Therapeuten).
De behandelingen van deze groep therapeuten komen in aanmerking voor een gedeeltelijke vergoeding vanuit het aanvullende pakket van bepaalde zorgverzekeraars. Vraag dus vooraf na bij je zorgverzekeraar of de consulten bij Hypnotherapie Mascha Leeh (gedeeltelijk, dit gaat meestal om een bedrag van ongeveer €40 per sessie) vergoed worden.

Alleen individuele en curatieve therapie worden gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Curatief betekent gericht op genezing en kan verwijzen naar alle activiteiten die als het ware een genezende werking hebben.

Voor meer informatie over vergoedbare CAT-therapeuten zie de website van CAT-vergoedbaar: https://catvergoedbaar.nl

 

 Hoe krijg je een vergoeding?

Indien van toepassing kun je de factuur die je ontvangt declareren bij jouw zorgverzekeraar.

Omdat de vergoedingen nog weleens worden aangepast door zorgverzekeraars, kun je dit bij twijfel navragen bij jouw zorgverzekeraar. Hypnotherapie valt onder de prestatiecode 24501.