Simpson Protocol

Simpson Protocol: holistische methode

Het Simpson Protocol werkt met een diepe vorm van hypnose, ook wel Esdaile state genoemd. Om deze trancestaat te bereiken begint elke behandeling met een hypnotische inductie en enkele verdiepingstechnieken. 

Het Simpson-protocol is een holistische methode. Het werkt op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Doordat je in een diepere staat van hypnose komt kun je verbinding maken met je hoger bewustzijn. Dat is het deel van je geest dat zal bemiddelen tussen je bewuste en je onderbewuste wanneer we het werk doen.

Ik gebruik het krachtige Simpson-protocol om je te helpen de hoogste en diepste niveaus van hypnose te bereiken. Het stelt me ​​in staat om de hoofdoorzaak van je pijn, lijden of angst te achterhalen door dieper in je eigen geest te gaan, waar al ons ongemak en onze pijn ligt. Op deze wijze worden blokkades opgelost die tot nu toe het helingsproces in de weg stonden. Deze unieke werkwijze is ontwikkeld door Ines Simpson, een Canadese hypnotherapeut, die hiervoor in 2014 de ‘Hypnosis Pioneer Award’ heeft ontvangen.

Hoger bewustzijn of Superbewustzijn

Het hoger bewustzijn is dat deel van ons, dat alles weet of alles kan ontdekken en waarmee we ons in hypnose kunnen verbinden. Denk aan een zoekmachine, zoals Google maar dan zonder advertenties. In de Simpson methode wordt dit het Superbewustzijn genoemd en het werkt alleen voor ons beste en hogere welzijn. Misschien is dit Jungs Collectieve Onbewuste, misschien is dit waar de kwantumvelden bestaan, of het Godsdeel, je Hogere Zelf, de mooiste versie van jezelf. Het maakt niet uit waar je in gelooft, het is een deel van jouw bewustzijn waarmee ik kan communiceren als je in diepe hypnose bent.